Novice/Arhiv

Objavljeno dne:

Od ponedeljka, 19.10.2020, atletska vadba najmlajših atletov v skupini Atletske urice zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja okužbe prekinjena.

Objavljeno dne:

V športnem parku Domžale smo 4.10.'20 organizirali miting v metu diska in metu kladiva, kjer so nastopili po 4 atleti in atletinje AK Domžale.

Atleti in atletinje pa so nastopili še na prvenstvu Slovenije v mnogoboju in na polmaratonu.  

Objavljeno dne:

V Domžalah v nedeljo, 4.10.2020, miting v metu kladiva in metu diska

V nedeljo, 4.10.2020, bomo v športnem parku v Domžalah organizirali miting v metu diska in metu kladiva.

Na zadnjem mitingu v Domžalah v juniju 2020 sta bila dosežena dva nova državna rekorda.

BILTEN TEKMOVANJA

Objavljeno dne:

Starši, otroci, atleti,

počitnic je konec in znova je čas, da zasedete šolske klopi. Da pa nato pretegnete noge in zbistrite možgane, je atletski stadion v Domžalah pravi kraj. Lahko tečete, skačete, mečete, tekmujete sami s seboj in se imate v prvi vrsti 'super fino'.

Objavljeno dne:

Atletski klub Domžale zaradi naraščanja števila primerov okužb s korona virusom z današnjim dnem prekinja vse vadbene aktivnosti pod svojim okriljem. Ukrep velja do preklica.

Objavljeno dne:

Novo mesto je dan po slovenskem kulturnem prazniku že gostilo naslednje Prvenstvo Slovenije, tokrat za mlajše mladince in mladinke. Tudi s tega tekmovanja se člani AK Domžale vračajo z medaljo, za katero je tokrat poskrbel Matic Križman. Štafeta mladink na 4x200 metrov tokrat deseta.

Objavljeno dne:

Nejc Povše je 1. februarja nastopil na Prvenstvu Slovenije za starejše mladince v Novem mestu, kjer je v teku na 400 metrov s časom 52,36 sekunde zasedel šesto mesto.

Sponzorji