Pričetek redne atletske vadbe v septembru 2020

Objavljeno dne:

Vabilo vsem atletom in atletinjam, da se nam pridružijo

Starši, otroci, atleti,

počitnic je konec in znova je čas, da zasedete šolske klopi. Da pa nato pretegnete noge in zbistrite možgane, je atletski stadion v Domžalah pravi kraj. Lahko tečete, skačete, mečete, tekmujete sami s seboj in se imate v prvi vrsti 'super fino'.

Atletika velja za kraljico športov in je kot takšna prava osnova za uspešen športni razvoj otroka. Ne glede na to, ali gre za prve atletske korake ali nadaljnje spoznavanje atletskih disciplin, je atletika prava izbira za športno rast. Skozi atletiko se vadeči namreč nauči osnove gibanja, ki mu koristijo na njegovi športni in življenjski poti ter lahko atletika tako brez težav postane otrokova dolgoletna spremljevalka, saj mu ponudi vse, zaradi česar se poda v šport.  

Atletski klub Domžale ima več kot 40-letno tradicijo. Številne uspehe, v zadnjih letih predvsem v pionirskih in mladinskih kategorijah, ki so potrdilo, da delamo dobro in pravilno. Imamo strokovne trenerje, ki znajo prisluhniti vsakemu. Atletika je individualni šport in kot takšnega tudi jemljemo, a smo ob tem izjemno veseli, ko mladi atleti v vadbenih skupinah dihajo skupaj. Ko tkejo prijateljske vezi. Tudi te pa so gradniki razvoja vašega otroka.

Vadba poteka na stadionu v Domžalah, med vadbo pa ne prihaja do bližnjih stikov med vadečimi. Zato so možnosti za prenose okužb majhne.

Treningi potekajo od ponedeljka do četrtka, od 17.00 do 18.30, na stadionu v Domžalah, v treh skupinah.

Vabljeni, da se nam pridružite!

Nazaj

Sponzorji