VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE IN SREČNO NOVO LETO 2021

Objavljeno dne:

VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE IN SREČNO NOVO LETO 2021

Dragi atletski prijatelji,

Izteka se leto, ki je bilo zelo nenavadno in od nas zahtevalo neprestano prilagajanje danim razmeram, ki jih je narekovala epidemija COVID. Še pred letom dni si nihče od nas ni mogel predstavljati, da se nam kaj takega lahko zgodi. Je bilo pa leto 2020 zato leto izzivov, ki so ga naši atleti okronali tudi z nekaj vrhunskimi rezultati.

Janu Emberšiču je v tem letu na osnovi trdega dela in kvalitetnih treningov uspelo kar dvakrat izboljšati državni rekord v metu 5 kg kladiva ter poleg tega izboljšati tudi klubska rekorda v metu 6 kg in 7,26 kg kladiva.

Zala Planinšek pa je v metu kopja izboljšala klubska rekorda v 400 g in 500 g kopju!

Več o uspehih naših atletov na DOSEŽKI KLUBA!

V klubu nam je uspelo organizirati tudi 3 atletske tekme, dva mitinga in veteransko prvenstvo v metalskem peteroboju. Na mitingu v metu kladiva in metu diska 7.6.2020 je Janu Emberšič uspelo izboljšati njegov tri mesece star državni rekord v metu kladiva, Kristjanu Čehu, AK Ptuj, pa izboljšati 21 let star rekord v metu diska.

Z izvedbo treningov smo se morali prilagajati danim situacijam in se poleg tega poslužiti tudi sodobnih komunikacijskih poti. Še slabo leto nazaj smo želeli z atletsko vadbo potegniti najstnike stran od zaslonov, epidemija COVID pa nas je prisilila, da smo v želji po nadaljevanju vadbe poskušali te iste najstnike prepričati, da se nam za kakšno uro pridružijo šri vadbi pred računalniškimi zasloni -  s pomočjo ZOOMA.

Če ne prej, smo se v tem letu zavedli, kako pomembni in hkrati medsebojno povezani sta za vse nas SREČA in ZDRAVJE!

V prihajajočih božičnih praznikih vam želim, da jih preživite čim lepše v varnem okolju vaših najbližjih.

V novem letu 2021, ki prinaša upanje in veselje, vam želim, da vas sreča in zdravje spremljata na vsakem koraku in da vam bo to prineslo obilo osebnega zadovoljstva.

Gregor Golja, predsednik AK Domžale

Nazaj

Sponzorji